صنایع فلزی سازه نگار

مشاوره و سفارش پروژه:

13 - 56240012 - 021

آشنایی با فرآیند طراحی سوله

در مبحث سوله ها و انواع آن ها، با سوله و انواع آن آشنا شدیم و دیدیم که اولین مرحله اجرای یک سوله، طراحی آن است. همچنین، در آن مقاله دیدیم که سوله ها شامل اجزای مختلفی هستند که هنگام نصب، توسط جوش یا پیچ و مهره به یکدیگر متصل شده و اسکلت سازه را تشکیل می دهند. طراحی این اجزاء، باید به گونه ای صورت پذیرد که آن ها در کنار یکدیگر، ساختاری یکپارچه و مستحکم را فراهم آورده و علاوه بر تحمل بارهای وارده، نیازهای سازه را نیز برآورده سازند.

بر این اساس، طراحی سوله، یکی از مهمترین مراحل ساخت یک سوله است که باید با دقت زیاد و توسط افراد متخصص و با تجربه انجام شود. خصوصا در مورد سوله ها، فرآیند طراحی، به دلیل ظاهر خاص آن ها (غیرمنشوری ستون ها و تیرهای اصلی و شیبدار بودن سقف و عریض بودن دهانه ها)، کمی متفاوت از طراحی سایر سازه های فلزی است.

بدیهی است که هرگونه خطا یا کاستی در طراحی، علاوه بر وارد نمودن هزینه های جانبی به سازه و ناکارآمد نمودن آن، خطرات جانی را نیز به دنبال خواهد داشت. بر این اساس، طراحی سوله، حتما باید توسط مهندسین محاسب انجام شده و تأییدیه های لازم از سازمان نظام مهندسی دریافت گردد.

در این مقاله آموزشی، در مورد روش های طراحی سوله و عوامل موثر بر آن صحبت خواهیم کرد. همچنین، با نرم افزارهای طراحی آشنا خواهیم شد و نکاتی را پیرامون نحوه طراحی استاندارد سوله ها بیان خواهیم کرد.

در این مقاله آموزشی، به این پرسش ها پاسخ خواهیم داد:

1 – طراحی سوله چگونه انجام می شود؟

2 – چه عواملی بر طراحی یک سوله اثر گذار هستند؟

3 – نرم افزارهای مورد استفاده در طراحی سوله کدامند؟

4 – هنگام طراحی یک سوله، به چه نکاتی باید دقت کرد؟

طراحی سوله چگونه انجام می شود؟

طراحی سوله ها همانند طراحی سایر سازه های فلزی توسط نرم افزارهای مخصوص مانند نرم افزار Sap یا Safe انجام می پذیرد.

طراحی سوله

بارگزاری سوله ها - آشنایی با نیروهای وارده بر سوله

عوامل موثر در طراحی یک سوله

آشنایی با نرم افزارهای طراحی

نکاتی پیرامون طراحی سوله

جمع بندی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها